Εκλογεσ Κιναλ / Γεννηματά από τα Χανιά: Η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η χρήσιμη / Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Παπανδρέου και τρίτος ο α. Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ.

Οι κάλπες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κιναλ άνοιξαν στις 7 το πρωί της κυριακής και μέλη και φίλοι του κόμματος προσέρχονται στα 840 . Î
Î"εννηματά από τα Χανιά: Η ψήφος στο ΚΙΝÎ'Λ είναι η χρήσιμη from www.iefimerida.gr
Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Παπανδρέου και τρίτος ο α.

Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον .

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Παπανδρέου και τρίτος ο α. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Οι κάλπες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κιναλ άνοιξαν στις 7 το πρωί της κυριακής και μέλη και φίλοι του κόμματος προσέρχονται στα 840 . Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8.

Οι κάλπες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κιναλ άνοιξαν στις 7 το πρωί της κυριακής και μέλη και φίλοι του κόμματος προσέρχονται στα 840 . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία .

Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Î'ουλευτικές Εκλογές 2019: Υποψήφιος με το ΚΙΝÎ'Λ, από τον
Î'ουλευτικές Εκλογές 2019: Υποψήφιος με το ΚΙΝÎ'Λ, από τον from www.iefimerida.gr
Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Παπανδρέου και τρίτος ο α. Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ.

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ.

Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι κάλπες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κιναλ άνοιξαν στις 7 το πρωί της κυριακής και μέλη και φίλοι του κόμματος προσέρχονται στα 840 . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Παπανδρέου και τρίτος ο α. Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας.

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Παπανδρέου και τρίτος ο α. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους.

Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Μητέρα για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή | ΖΩΗ | iefimerida.gr
Μητέρα για πρώτη φορά η Εύα Καϊλή | ΖΩΗ | iefimerida.gr from www.iefimerida.gr
Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Οι κάλπες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κιναλ άνοιξαν στις 7 το πρωί της κυριακής και μέλη και φίλοι του κόμματος προσέρχονται στα 840 . Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Παπανδρέου και τρίτος ο α. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8.

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους.

Προβάδισμα του νίκου ανδρουλάκη καταγράφεται σύμφωνα με εκτιμήσεις από τη χ. Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους. Οι εκλογές του κιναλ πραγματοποιήθηκαν σήμερα, κυριακή (05.12.2021), με ρεκόρ προσέλευσης στις κάλπες, που έκλεισαν μία ώρα αργότερα, . Ο νίκος ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κιναλ. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Στο 34% στης καταμέτρησης ο νίκος ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 39,22% και ακολουθεί ο γιώργος παπανδρέου με 26,8. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία . Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Οι κάλπες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κιναλ άνοιξαν στις 7 το πρωί της κυριακής και μέλη και φίλοι του κόμματος προσέρχονται στα 840 . Παπανδρέου και τρίτος ο α. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.

Εκλογεσ Κιναλ / Î"εννηματά από τα Χανιά: Η ψήφος στο ΚΙΝÎ'Λ είναι η χρήσιμη / Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας.. Οι κάλπες έκλεισαν στις 8μμ και η καταμέτρηση ολοκληρώθηκε δύο ώρες αργότερα στα εκλογικά τμήματα της φθιώτιδας. Ευρύ προβάδισμα για τον νίκο ανδρουλάκη στις εκλογές του κιναλ, αποτυπώνει η ενσωμάτωση των πρώτων αποτελεσμάτων στο 90,5% της επικράτειας. Με το 90% των ψήφων να έχει καταμετρηθεί, το αποτέλεσμα στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία στο κιναλ είναι πλέον . Ο ανδρέας λοβέρδος προηγείται στην ελαφόνησο και ο . Οι κάλπες για την εκλογή της νέας ηγεσίας του κιναλ άνοιξαν στις 7 το πρωί της κυριακής και μέλη και φίλοι του κόμματος προσέρχονται στα 840 .

Οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κίνημα αλλαγής είχαν και τα περίεργά τους κιναλ εκλογεσ. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 243.000 πολίτες προσήλθαν στα εκλογικά κέντρα ανά την ελλάδα, ενώ κατά μέσο όρο στην εκλογική διαδικασία .